Nieuws

Kandidaten voor de gemeenteraden gezocht!

In maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen en GroenLinks wil graag weer met grote en sterke fracties vertegenwoordigd zijn in de Drechtsteden. We zoeken kandidaten die belangstelling hebben voor lokale thema’s en die de GroenLinks opvattingen goed kunnen uitdragen en realiseren. Misschien ben jij dat wel!

Lees verder

GroenLinks Papendrecht ZAPt!

Op zaterdag 8 maart zijn leden van GroenLinks in het kader van de verkiezingscampagne gaan ZAPpen. ZAP staat voor Zwerf Afval Pakkers. Dit zijn vrijwilligers die wekelijks in hun buurt zwerf afval opruimen. Jennie Vos, de nr. 2 van GroenLinks in Papendrecht is zo’n ZAPper. GroenLinks vindt dit schoon houden van de buurt een goede zaak en wil de ZAPpers in deze verkiezingstijd eens in het zonnetje zetten en het ZAPpen onder de aandacht brengen.

Lees verder

Filmpje 4 over Kunst en Cultuur

GroenLinks Papendrecht vindt Kunst en Cultuur belangrijk. Veel mensen beleven plezier aan kunst en cultuur: jongeren die in een band spelen, kinderen op ballet, jeugd theaterschool Hofplein, beoefening van beeldende kunst, tentoonstellingen, theaterbezoekers, enzovoort. GroenLinks geeft kunst en cultuur volop de ruimte.
Dankzij GroenLinks staat het mooie theater De Willem in Papendrecht. We vinden dat we het theater moeten verzelfstandigen. Zo besparen ze daar geld (de kosten van ambtenaren worden niet meer doorgerekend naar het theater) wat gestoken kan worden in voorstellingen.
Wilt u ook de ruimte voor jong en oud om kunst te beoefenen en van cultuur te genieten? Stem dan 19 maart GroenLinks!

Lees verder

GroenLinks voorman Bram van Ojik in Drechtsteden

Zaterdag 1 maart 2014, Landelijke Complimentendag, deelde Bram van Ojik, fractievoorzitter GroenLinks in de Tweede Kamer, samen met GroenLinks lijsttrekkers Kitty Kruger (Dordrecht), Laura Kroes (Zwijndrecht) en René van Engelen (Papendrecht) en de huidige Dordtse fractievoorzitter May Ruisch een aantal complimenten uit. Met bloemen en taartjes gewapend, kregen Nobels Brood, Boba GGZ en Den Witten Haen,een opsteker voor hun inzet op het gebied van groen, zorg en werk.

Lees verder

Pagina's