Filmpje 4 over Kunst en Cultuur

GroenLinks Papendrecht vindt Kunst en Cultuur belangrijk. Veel mensen beleven plezier aan kunst en cultuur: jongeren die in een band spelen, kinderen op ballet, jeugd theaterschool Hofplein, beoefening van beeldende kunst, tentoonstellingen, theaterbezoekers, enzovoort. GroenLinks geeft kunst en cultuur volop de ruimte.
Dankzij GroenLinks staat het mooie theater De Willem in Papendrecht. We vinden dat we het theater moeten verzelfstandigen. Zo besparen ze daar geld (de kosten van ambtenaren worden niet meer doorgerekend naar het theater) wat gestoken kan worden in voorstellingen.
Wilt u ook de ruimte voor jong en oud om kunst te beoefenen en van cultuur te genieten? Stem dan 19 maart GroenLinks!

GroenLinks Papendrecht vindt Kunst en Cultuur belangrijk. Veel mensen beleven plezier aan kunst en cultuur: jongeren die in een band spelen, kinderen op ballet, jeugd theaterschool Hofplein, beoefening van beeldende kunst, tentoonstellingen, theaterbezoekers, enzovoort. GroenLinks geeft kunst en cultuur volop de ruimte. Dankzij GroenLinks staat het mooie theater De Willem in Papendrecht. We vinden dat we het theater moeten verzelfstandigen. Zo besparen ze daar geld (de kosten van ambtenaren worden niet meer doorgerekend naar het theater) wat gestoken kan worden in voorstellingen. Wilt u ook de ruimte voor jong en oud om kunst te beoefenen en van cultuur te genieten? Stem dan 19 maart GroenLinks!