Wie ben ik: 
Yara van Engelen, 20 jaar, geboren en opgegroeid in Papendrecht

Waarom deze favoriete plek:
Theater de Willem, een plek vol cultuur en entertainment. Als kleinkunststudent en docent van de Jeugd theaterschool Papendrecht, vind ik dit theater erg belangrijk voor Papendrecht. Zelfs de grote namen weten waar je het over hebt als je "De Willem" zegt. 

Wat doe ik:
Ik studeer dit jaar af aan de Paul van Vliet academie voor kleinkunst en cabaret. Tussen het afstuderen door geef ik (theater)les of val ik in op diverse scholen. 

Waarom GroenLinks:
Ik zocht een partij die net als ik zag, dat we niet de goede kant op gaan met de huidige manier van leven. Die niet alleen politieke inspraak geeft, maar zorgt voor een beweging van mensen, een beweging van zorg voor elkaar, duurzaamheid en vooral niet de makkelijke weg. En het belangrijkste van allemaal, een partij die zijn beloftes nakomt. 

Wat ga ik doen voor Papendrecht:
Om te beginnen, fluitende vogels, bloeiende bloemen en zuurstofrijke bomen. Niet alleen maar grijze bakstenen waar de zondagse wandeling niet veel mooier van wordt. Betere verbindingen met de grote steden, zodat jongeren makkelijker kunnen gaan studeren en uitgaan zonder 's nachts uren te moeten wachten op een leeg en donker station. En is er niks te beleven in de grote stad dit weekend? Dan kunnen ze het gewoon dichtbij huis opzoeken, meer evenementen in Papendrecht.

yara.jpg